OVER ONS

Al sinds 2008 werken Marlies Garritsen en Moon Gubbels samen als collega-verloskundigen: vanaf het eerste contact hadden we een klik; zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. In ons werk kunnen wij elkaar inspireren, motiveren en scherp houden. We houden van improviseren en creatief denken. Uiteindelijk hebben we de stap gewaagd naar het starten van een nieuwe praktijk en zijn wij met veel enthousiasme Waalsprong Verloskundigen begonnen; samen met Julie Benders.
Wij zijn verloskundigen die begeleiden, coachen en ondersteunen waar nodig. De vraag van jullie is leidend voor de begeleiding die we bieden. We sluiten aan bij jullie wensen en behoeften. We houden van het geven van voorlichting en ervaren veel werkplezier als we jullie daarmee de regie in handen kunnen geven. En als het gelukt is om jullie met vertrouwen de bevalling tegemoet te laten zien, dan is dat voor ons de kroon op ons werk! Hoe de bevalling dan ook zal gaan verlopen.
Hebben jullie ideeën hoe we onze zorg nog meer kunnen verbeteren: laat het ons weten!

Sinds mijn afstuderen in 2003 ervaar ik elk jaar meer plezier in mijn vak. Het maken van echo’s, zelf ervaren hoe het is om zwanger te zijn en moeder te worden en het runnen van een praktijk draagt daar veel aan bij. Het bieden van vertrouwen en veiligheid geeft mij veel voldoening. Doordat ik mijzelf blijf ontwikkelen, als verloskundige en als mens, krijg ik steeds helderder voor ogen wat ik belangrijk vind en waar ik voor ga. Ik ben, naast verloskundige, ook partner van Tom en moeder van 2 lieve kinderen: een dochter Sam (2012) en een zoon Jop (2014). We wonen in Nijmegen.

Sinds 2005 ben ik werkzaam als verloskundige in deze regio. In de tussentijd heb ik samen met mijn partner Simon drie prachtige kinderen gekregen: dochter Jip (2009), dochter Saar (2011) en zoon Guus (2014). Binnen de praktijk veranderde mijn positie van waarneemster (ZZP-er) naar mede praktijkhoudster. Het hebben van een eigen praktijk, maar ook het moederschap hebben mijn vakgebied enorm verrijkt. Het moederschap maakt dat ik adviezen en begeleiding met meer overtuiging en passie kan geven. Ik vertel jullie graag meer over draagdoeken, babymassage, cursussen, borstvoeding, kolven etc. Binnen de praktijk is mijn streven om de zorg zo dicht mogelijk bij huis te realiseren en mijn specialismen waar mogelijk uit te breiden!

Ik ben Julie Taylor-Benders, ik ben verloskundige en echoscopiste bij Waalsprong Verloskundigen. Ik woon met mijn man Rob en dochters Wren (2021) en Maeve (2022) in Nijmegen. Mijn opleiding tot verloskundige heb ik in België gevolgd en ik heb een aantal jaren in Schotland gewoond. Vanaf de start van Waalsprong Verloskundigen ben ik betrokken geweest bij de praktijk waardoor ik de praktijk en het gebied goed ken. Ik help jullie graag bij vragen, zorgen en geef advies in de spannende tijd van zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Ik geniet van het werken bij Waalsprong Verloskundigen en van het meemaken van jullie start als ouders.

Ik ben Hanneke van Meerten en ik ben de vaste waarnemend verloskundige en echoscopiste in deze praktijk. Ik werk 2 dagen per week in de praktijk en fulltime in vakantieperiodes. Vanaf 2008 werk ik met veel plezier als verloskundige. De eerste 10 jaar heb ik dat gedaan in mijn eigen groepspraktijk in Utrecht. Sinds mijn verhuizing naar Nijmegen begin 2018, werk ik als waarneemster (zzp’er) in deze regio. Toen ik in 2019 zwanger werd van onze dochter Juul, hoefde ik niet lang na te denken bij welke praktijk ik zelf onder zorg wilde zijn: Waalsprong Verloskundigen. Fantastisch dus, dat ik hier nu ook werk! In mijn werk geniet ik ervan om aanstaande ouders te begeleiden op een manier die bij hen past, zodat zij vanuit vertrouwen hun eigen keuzes kunnen maken. Als ondersteuning van mijn werk als verloskundige, heb ik onder andere de docenten opleiding hypnobirthing en het basisjaar haptonomie gevolgd. Daarnaast geef ik in mijn eigen praktijk IPT (Integral Pelvic Therapy), een complementaire vorm van bekkentherapie.

ONZE LOCATIE

Wij zijn gevestigd aan de Edith Piafstraat 110B in Lent. Vanaf de N325 zie je onze praktijk liggen.

Onze spreekkamer is huiselijk en warm ingericht, passend bij de visie van onze praktijk. In de wachtkamer kun je een lekker kopje thee drinken als je even moet wachten totdat we je binnen roepen.

Grofweg is de Waalsprong ingedeeld in twee delen: het zuidelijke deel rond het bestaande dorp Lent en het noordelijke deel vlak bij het dorp Oosterhout. Alle dorpen tussen Nijmegen en Arnhem vallen in ons werkgebied en cliënten uit dit gebied zijn meer dan welkom bij onze praktijk!

ONZE VISIE

In januari 2018 zijn wij deze praktijk gestart met de visie dat we in een kleine verloskundige praktijk willen werken waarin begeleiding op maat goed te verwezenlijken is. Jullie wensen zijn leidend voor de zorg die wij jullie bieden in zwangerschap, bij de bevalling en daarna. We nemen alle tijd die nodig is voor jou en je partner en we zullen jullie zo goed mogelijk voorlichten over de keuzes die jullie hebben en kunnen maken in deze periode. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jullie ons kennen als verloskundigen en wij jullie! Vertrouwen in elkaar heeft een positieve invloed op je welbevinden en daarmee op de uitkomst en beleving van je zwangerschap, bevalling en de periode daarna.